Tervetuloa MaakansaFestien virallisille ja superhienoille nettisivuille!

Kekkereiden talkootyöt on jo aloitettu. Näymme nyt Instagramissa ja Facebookissa. Twiititkin tulevat suoraan etusivulle. Nettisivuilla voit nähdä tunnelmakuvia edellisvuosien menosta. Historia-osiosta voit lukea järjestäjien kommentteja, sekä sattumuksista kulissien takana. Illan esiintyjät ja ohjelmisto selviää Ohjelma-sivulta. (psstt KASMIR!)

Paljon on kuitenkin lisäinfoa tulossa. Joten pysy valppaana.

Nyt juuri haemme kaikenlaisia lupia, sponsoreita, suunnittelemme ja mainostamme. Kevään aikana etsimme yli 15-vuotiaita talkoolaisia hoitelemaan kevyempiä käytännön asioita festareiden aikana. Etsinnässä on myös yli 18-vuotiaita anniskelupassin taikka järjestyksenvalvontakortin omaavia henkilöitä talkootöihin. Ilmoittaudu mukaan!

Näin hienoista nettisivuista on kiittäminen Studio Taivalta ja sen takana häärivää Marko Palmua. Edellisvuosien laadukkaista kuvista voimme kiittää Daniel Leviä ja Esa Rosqvistiä.

Mitä sinä voit nyt tehdä:

1.) Laita päivämäärä 6.6 ylös
2.) Valmistaudu kesän kovimpiin karkeloihin.

 

-Sara