Kaikki mitä festarivieraan tarvitsee tietää!

Lauantai lähestyy! Maakansa valmistautuu!
Festaripuitteet on hyvässä vauhdissa ja odotamme enemmän kävijöitä kuin vuonna 2013.

Tässä listaa mitä jokaisen valistuneen vieraan tarvitsee tietää.

Portit aukeavat klo 17. Voit ostaa lippusi 20 euron hintaan portilta.
Lippukiskan vieressä on infopiste. Infopisteessä voit maksaa pääsylipun, virvokkeiden ja ruokien hinnat kortilla. Saat mukaasi lipun, jolla noudat ostamasi tuotteen. Infopiste opastaa asuntoautoilla ja teltoilla tulijoita, joten yöpyjä käänny infon puoleen. Lippukiska myy pääsylippuja vain käteisellä. Kaksi anniskelupistettä sekä ruokapisteet myyvät tuotteita vain käteisellä.
Telttapaikka tai asuntoautopaikka ovat ilmaisia. Vieraat vastaavat itse tavaroistaan niin telttapaikalla, narikassa kuin festarialueellakin.
Mikäli sinulla on ennakkolippu tai vapaalippu, ota se mukaan ja mene lippukiskan kautta. Mikäli olet ostanut nettipankin kautta lippusi, ilmesty vain paikalle ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi, lippukiskassa on nimilista ennakkoon netistä ostaneista.

Vieraaksi pääsevät vain 18 vuotta täyttäneet. Varaudu todistamaan ikäsi.
Festarialueelle ei saa tuoda omia virvoitusjuomia. Ilmainen vesitarjoilu tulee festareiden puolesta.
Festarialueen välittömässä läheisyydessä oleskelu on kielletty. Poikkeuksen tekevät telttailijat.

Hienoa, olet näiden ohjeiden mukaan jo päässyt sisään!

Festarialueeseen kuuluu myös Maakansan seuratalo ja ulkona olevat teltat, joten vaikka hieman sataisi, pysymme kuivina! Festarialueella on kaksi ulkovessaa ja kaksi sisävessaa seuratalon yläkerrassa. Ulkona oleva kota on vieraiden vapaassa käytössä. Niin kuin myös sauna, suihku ja palju. Mikäli haluat hyödyntää näitä etuja, otathan oman pyyhkeesi mukaan. Ulkovessat, suihku, sauna ja palju ovat telttailijoiden vapaassa käytössä myös porttien mennessä kiinni.

Kaksi anniskelupistettä takaavat sujuvan virvokkeiden nauttimisen. Myymme oluita, lonkeroa, siideriä, limsoja ja kahvia. Ruuaksi voit nauttia muurinpohjalettuja, kasvis- ja lihavartaita, nachoja, sekä illan hämärtyessä pyttipannua. Virvokkeiden hinnat vaihtelevat 2€ – 7€ ja ruuat 3€ – 5€. Näitä tuotteita voit siis ostaa suoraan pisteeltä käteisellä tai infopisteessä suoritetulla korttimaksulla. Meillä on yksi maksupääte joten varaa käteistä riittävästi mukaan.

Mitäs ohjelmaa sitten on ja koska?

18:30 A.J. Kosonen ja kitara viihdyttävät meitä ulkolavalla
Sen jälkeen kitaran syliin ottaa Hildia
20:30 Napakymppi takaa festarivieraille viihdettä
21:30 Paikallinen yllätysesiintyjä ottaa mikin käteen
21:45 Loka-Sakke vetää tiukan setin
Bilebändi The Lips heittää taattua kamaa sisätiloissa
noin kello 23:30 Kasmir esiintyy seuratalon sisällä
DJ Daily_Leaf pyörittelee levyjä ja takaa loppuillan bileet

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

Festaribussi starttaa ensimmäisen kerran 16:45 Kausalan torilta kohti festarimestaa. Ja kulkee ees taas illan ajan. Bussi on ilmainen. Tullessaan takaisin päin bussi jättää vieraat Kausalassa Villen Mestan eteen ja menee sen jälkeen torille hakemaan uusia vieraita. Bussi kulkee ainakin kerran tullessa ja mennessä Sääksjärven kautta ja koukkaa sieltä tulevat ihmiset mukaan. Mikäli olisit tulossa siinä kyydissä ota yhteys Mirvaan ( 040 418 6609 ).

Alkoholipitoisten juomien anniskelu alkaa klo 17:00  loppuu klo 1:30 ja portit menevät kiinni 2:00. Mikäli olet telttailija tämä tarkoittaa sitä, että et pääse enää seuratalon sisätiloihin. Telttailija, mikäli lähdet jatkoille jonnekkin päin ja olisit palaamassa telttaasi klo 2:00 jälkeen, tämä tapahtuu omakustanteisesti. Taksit kulkevat myös maalla.

Odotamme runsaasti vieraita, joten tulethan alkuillan aikana. Uskomme kuitenkin kaikkien mahtuvan festarialueelle.

Emme tarjoile liian päihtyneille ja poistamme festarialueelta häiriötä aiheuttavat henkilöt. Festarialueelle on myös turha yrittää mitään muuta kautta kuin lippukiskan ohi. Huomatkaa myös, että vasta kylvetyt pellot eivät ole juoksemista varten.

Mikäli olet liikuntarajoitteinen ja tarvitset apua esim. rappusten ylös nousemisessa vetäise järjestyksenvalvojia tai järjestäjiä hihasta, autamme mielellämme. Mikäli tähän aiheeseen kysymyksiä ota yhteys Saraan (040 591 4140).

Mikäli tulee kiireellisiä kysymyksiä niin voitte soittaa Mirvalle ( 040 418 6609 ) tai Saralle (040 591 4140).

Vinkkinä voimme myös sanoa, että paikalla on pari hyttystä, allergikot voivat varautua heinäpaalien välittömään läheisyyteen ja korkokengät eivät ole ehkä mukavimmat.

Tarkoituksena on viettää rento ilta hyvästä ohjelmasta ja virvokkeista nauttien.

Olet mitä lämpimämmin tervetullut!

Maakansafest 2012

Maakansafest 2012