Alla vuoden 2015 festareiden ohjelma ja aikataulu.

17 portit auki
18:30 A.J. Kosonen
Hildia
20:30 Napakymppi
21:30 Yllätysesiintyjä
21:45 Loka-Sakke
The Lips
23:30 Kasmir
DJ Daily_Leaf

Portit kiinni klo 02

Ensimmäinen festaribussi lähtee Kausalan torilta 16:45 ja kulkee non-stoppina koko illan ajan.
Takaisin päin festaribussi pysähtyy Villen Mestan edessä Kausalassa ja kulkee sieltä torin kautta takaisin festaripaikalle.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Kasmir

Tarvitseeko tätä laulaja- lauluntekijää sen suuremmin edes esitellä? Kasmir nousi viime kesänä koko kansan tietoisuuteen Vadelmavene-hitillään. Sen jälkeen hän on tehtaillut hittejä toisensa perään: Iholla, Wowwowwow… Ensimmäisen debyyttilevykin AMK Dropout on tullut ilmoille loppusyksystä 2014. Kasmir palkittiin tänä vuonna Emma-gaalassa Vuoden Tulokkaan ja parhaan biisin palkinnoilla. Kasmir on posiitivisuudellaan ja tarmokkuudellaan kuin tehty Maakansaan, juuri meitä varten!

http://www.rahinalive.com/?portfolio=kasmir

A. J. Kosonen

Mies ja kitara on yhtä kuin A.J.Kosonen. Tämä herrasmies tulee tuomaan rehellisellä asenteellaan hyvää mieltä ja juuri sopivaa tunnelmaa Maakansaan. Kosonen on varustettu hieman rosoisella, mutta samaan aikaan herkällä ja koskettavalla tulkinnalla juuri sinun kuultavaksesi.

kosonen

Napakymppi

Edellisvuosilta tutuksi tullut Maakansan legendaarinen ja hurjaan suosioon noussut Napakymppi on taas täällä! Voit löytää elämänmittaisen yllätyksen, uuden ystävän tai vaikkapa kesäheilan! Ilmoittaudu Herra tai Neiti X:ksi ottamalla yhteyttä Napakympin juontajaan Mirva Rannistoon.

napakymppi

Maakansafest pidättää oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.